• 0

Praćenje osoba

GPSlive Praćenje prijatelja je zajednica koja se temelji na pristupu praćenja svakog korisnika, gdje je u kontroli svoje podatke. Korisnici mogu stvoriti i priključiti se grupama u kojima se dijele njihove pozicije privatno ili javno, slijedite svoje prijatelje u web pregledniku i snimiti i pregledati njihovu povijest kretanja. Korisnik uvijek ima kontrolu, tko i kako dijeli njegovu poziciju.

karta prikazaGrupe mogu biti izrađene od strane bilo kojeg korisnika, a može se postaviti kao privatno ili javno. U privatnom, članovi grupe su vidljivi samo na druge članove u toj grupi. U javnoj skupini članova su javno dostupni. Korisnici mogu biti članovi u više grupa istovremeno.

Prijatelji

GPSlive Praćenje prijatelja prima informacije o položaju kao TCP, UDP ili HTTP zahtjeve. Bilo koji uređaj sa internetskom vezom može poslati svoje podatke o poziciji GPSlive Praćenje prijatelja. Veliki broj klijenata već su podržani i GPSlive Praćenje prijatelja je fleksibilan i jednostavan za unos API dodatne podrške klijentima

Slika prikazuje mogučnosti povezivanja s klijentima GPSlive pozicije i kako se može vidjeti u web pregledniku. Popis podržanih klijenata:

* GPSlive klijenta za Windows i PocketPC
* Mobilni telefoni s ugrađenim GPS ili Bluetooth GPS.
* Mnogi GPS / GPRS lokatori (od FlexTrack, GlobalSat, NavIP, Sanav, StarsNav, itd.)
* GPSlive Server Smartpipe sučelje omogućuje većini NMEA-based GPS uređaje za spajanje izravno na GPSlive server.

Ukoliko želite vidjeti kako radi GPS-Fleet sustav prijavite se na našu demo stranicu

Korisničko ime: demo
Lozinka: demo

Prijava na GPS-Fleet sustav